USLUGE KONSALTINGA

Naše konsalting usluge se fokusiraju na kritične elemente organizacije koje mogu predstavljati rizike i mogućnosti za dugoročni opstanak, rast i razvoj.
Oblasti strategije, procesa, sistema menadžmenta, agilnog upravljanja, audita i automatizacije predstavljaju ključ naše ekspertize, koja uz holistički pristup organizaciji donosi vrednost za klijenta.

USLUGE

KONSALTING

Strategija

Koristeći jasnu strategiju, organizacije organizuju svoje aktivnosti i resurse kreirajući prioritete, kako bi povećale šanse da ostvare svoje ciljeve.

Procesi

Fokusirajući se na procese mi generišemo osnovu za unapređenje orgaznizacije i praktično implementiramo kroz optimizaciju i automatizaciju istih.

Sistemi menadžmenta

Pružamo podršku klijentima u postizanju ciljeva njihovog sistema upravljanja i kontinuiranog poboljšanja istog.

Auditi

Zahtevi standarda, klijenata, zakona, vlasnika i slično mogu biti ulazni parametri u adutima koje izvodimo, dok naši auditori svojim iskustvom garantuju visok nivo kvaliteta usluge.

Agilno upravljanje

Lean

Podržavamo organizacije u njihovoj ambiciji da stalno poboljšavaju procese koristeći Lean i/ili Six Sigmu. Naš fokus je na praktičnoj primeni i izgradnji kulture u organizaciji.

Automatizacija

Automatizaciji pristupamo temeljno sa stanovišta biznis analize koristeći proverenu metodologiju. Svaki proces je potencijalni kandidat za automatizaciju i potrebno je oceniti ga sa stanovišta nivoa zrelosti za automatizaciju.

Software development

Nudimo custom made softverska rešenja koja treba da reše identifikovane probleme. Ponosni smo na činjenicu da u saradnji sa našim partnerima možemo da osmislimo i realizujemo prediktivne baze podataka, koje koristeći AI i Machine Learning mogu da pomognu u donošenju poslovnih odluka.