AGILNO UPRAVLJANJE

KONSALTING

AGILNO UPRAVLJANJE

Agilni pristup je danas opšte prihvaćen način rada. Promene koje on donosi u svakodnevnom radu su značajne. Samo-organizujući timovi koji kreiraju vrednost za krajnjeg potrošača postaju osnova poslovanja. Od menadžera se zahteva implementacija agilnih pristupa, a da je pri tome mesto i uloga menadžmenta u agilnom okruženju često je nejasna, pa se čak i negira. Menadžeri se ostavljaju bez podrške u periodu tranzicije, i oni u tim situacijama pribegavaju poznatim načinima ponašanja. To dovodi do toga ga se u mnogim studijama menadžment navodi kao jedna od glavnih prepreka za uspešnu implementaciju agilnog pristupa u organizacijama.

ZAŠTO TO RADIMO?

Verujemo da je agilnost odgovor organizacije na brze promene, koji omogućava opstanak.

ŠTA RADIMO?

Pomožemo organizacijama da razumeju agilne vrednosti i principe, integrišu ih u poslovanje i obučavamo zaposlene praksama agilnog pristupa primerenim kontekstu organizacije. Pomažemo kreiranju zrelih timova koji primenjuju agilni pristup. Postavljamo temelje za agilnost organizacije.

KAKO TO RADIMO?

Identifikacijom potrebnih i odgovarajući praksi ili metoda (DSDM, Scrum, Management 3.0) i njhovom integracijom u odnosu na obim projekta i cilj koji je postavljen.

KONSALTING

USLUGE

01. Agilno upravljanje projektima

02. Scrum agilna metodologija

03. Management 3.0

Želite da sarađujete sa nama?

ZATRAŽITE PONUDU