EDUCATION

KONSALTING

PROCESI

Procesima možemo predstaviti sve što radimo. Procesni pristup odavno je postao standard i osnova svih sistema menadžmenta. Fokusirajući se na procese mi generišemo osnovu za unapređenje orgaznizacije i praktično implementiramo kroz optimizaciju i automatizaciju istih. Sređeni procesi bez odgovarajućih ljudi nisu dovoljni, tako da naš pristup obuhvata i pozicioniranje pravih osoba u odnosu na procese čiji su deo ili vlasnici.

ZAŠTO TO RADIMO?

Verujemo da su procesi osnov za svaki vid upravljanja i poboljšanja u organizacijama i da je potrebno fokusirati se na njih.

ŠTA RADIMO?

Mapiramo, standardizujemo, unapređujemo i automatizujemo procese stvarajući osnovu za optimizaciju operativnog poslovanja.Prolazimo zajedno sa klijentom put od haotičnog sistema do automatizovanih procesa.

KAKO TO RADIMO?

Primenom odgovarajuće metodologije za mapiranje i optimizaciju procesa u zavisnosti od industrije u kojoj organizacija posluje. Uključivanjem zaposlenih, obukom i podrškom na putu ka optimizovanim i automatizovanim procesima.

KONSALTING

USLUGE

01. Mentorstvo

Mapiranje procesa je prvi korak u našoj metodologiji. Predstavlja formiranje dijagrama toka procesa prema BPMN 2.0 standardu, uz detaljan prikaz AS-IS stanja i instrukcija za rad.

02. Obuke

Modeliranje poslovnih procesa vršimo u softveru Bizagi koji predstavlja jedan od najpriznatijih softvera za modeliranje poslovnih procesa. Korišćenjem BPMN 2.0 standarda kao i smernica za modeliranje poslovnih procesa, sposobni smo da modeliramo i najkompleksnije poslovne procese koji kroz detaljne procesne mape uključuju celokupnu procesnu logiku. Pored softvera Bizagi, u zavisnosti od potreba i preferencija klijenata, sposobni smo za modeliranje procesa i u drugim softverima poput IBM Blueworks-a, ARIS-a, draw.io i drugih prema izboru klijenta.

Želite da sarađujete sa nama?

ZATRAŽITE PONUDU